Mamma till ett sjukt barn

Mamma till ett sjukt barn

Plötsligt förändras tillvaron

PANG! så förändras livet, ett av våra fyra fina, friska och välmående barn får tre livslånga sjukdomar inom loppet av en månad. Hur hanterar vi detta? Hur ska vi orka? Hur ska HAN orka? Hur ska alla syskon påverkas? Hur ska allt lösas praktiskt? Frågorna är så många, så många... och svaren kommer nog växa fram här på bloggen, allteftersom... hoppas och tror jag...

Härlig känsla

Höst 2012Skapad av Mamma ons, augusti 22, 2012 15:16:30

Kände att jag bara måste skriva om min känsla idag, det är alltid så mycket elände och allt är ofta så jobbigt när jag skriver här. Men idag... det känns så bra och det är så skönt!!! Vi lämnade alla fyra barnen, det har vi inte gjort på mycket mycket länge. De stora började skolan och de små gick till sitt härliga dagis med sina kompisar. Alla var glada imorse, de små var lätta att lämna och de stora hojjade glatt iväg själva. Jag tror vi alla hade den där pirriga känslan av att vi ÄNTLIGEN får vara "som vanligt", får vara en del i ett större sammanhang och dela vår vardag med våra vänner. Vi har ju varit "utanför" under så lång tid.

Jag är så himla himla glad att få jobba, jag tycker det är så roligt. Och när jag på försäkringskassans hemsida klickade i "nej, jag ska inte vabba mer i samband med den här perioden", så kändes det helt helt underbart!!!

Nu är vi på väg - på god god väg mot en helt vanlig vardag, och som vi kommer att njuta allihopa!!

Ikväll ska vi fira!


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Kristina sön, augusti 26, 2012 19:25:19

Taget ser framemot träffa sig/er oxå! Alla tummar o böner för nästa MR! Kram

Skapad av Mia lör, augusti 25, 2012 12:05:51

Tack gulliga! Kristina! Är så vidskeplig, så väntar gärna med att fira tills nästa MR är gjord, men då ser jag verkligen fram emot att träffa dig! Kram

Skapad av Sarah W tor, augusti 23, 2012 16:16:53

Härligt inlägg! Och tack Mia! Du gav mig just den känga jag behövde. Att njuta av en vardag där alla går till sitt! Jag ska njuta av att köra mitt gäng barn till olika aktiviteter olika tider! Fira er "vardag" ordentligt!

Skapad av Gry tor, augusti 23, 2012 08:04:35

Bara rubriken! Så härligt, Mia. Hoppas ni firade på vardagsvis ;-) Kram!

Skapad av Eva ons, augusti 22, 2012 17:37:47

Åhh vad härligt Mia, jag blir glad i hela kroppen!! Kram

Skapad av Kristina ons, augusti 22, 2012 17:36:51

Fantastiskt! Firar med er. Har ju lovat skumpa när allt är över är det dags nu?