Mamma till ett sjukt barn

Mamma till ett sjukt barn

Plötsligt förändras tillvaron

PANG! så förändras livet, ett av våra fyra fina, friska och välmående barn får tre livslånga sjukdomar inom loppet av en månad. Hur hanterar vi detta? Hur ska vi orka? Hur ska HAN orka? Hur ska alla syskon påverkas? Hur ska allt lösas praktiskt? Frågorna är så många, så många... och svaren kommer nog växa fram här på bloggen, allteftersom... hoppas och tror jag...

Nya tester

NU är det över!Skapad av Maria Hägerlid tis, maj 12, 2015 14:08:30
Idag är det dags att återigen åka till Huddinge sjukhus. Denna gång för att följa upp luftrörsproblemen och göra spirimeotritester för att se om det har blivit något bättre efter två månaders medicinering. Jag är övertygad om att det har det. Det är en fröjd att se W nu. Han springer på ett helt annat sätt. Han flåsar inte, och löpsteget är mycket myckte lättare. I helgen spelade han t o m en 11-manna match, det hade inte varit möjligt för ett par månader sedan. Blir tårögd när jag tänker på hur onödigt jobbigt han har haft det i flera år.

Hörde just någon radioreklam där Peter Forsberg pratade om de "riktiga hjältarna", dvs de barn som kämpar mot Leukemi och andra svåra sjukdomar. Det var så fint på något vis, berörde... Och återigen tänker jag HUR KAN jag gräva ner mig i små problem och låta dessa komma till mig. Varför ska det vara så svårt att behålla perspektivet? Är lite extra blödig just nu, vet inte varför... Trött och låg, men imorgon är det långhelg. Ska bli underbart!