Mamma till ett sjukt barn

Mamma till ett sjukt barn

Plötsligt förändras tillvaron

PANG! så förändras livet, ett av våra fyra fina, friska och välmående barn får tre livslånga sjukdomar inom loppet av en månad. Hur hanterar vi detta? Hur ska vi orka? Hur ska HAN orka? Hur ska alla syskon påverkas? Hur ska allt lösas praktiskt? Frågorna är så många, så många... och svaren kommer nog växa fram här på bloggen, allteftersom... hoppas och tror jag...

Allt har gått bra..

Sex mån efter SCTSkapad av Mamma tis, maj 22, 2012 09:11:53

Egentligen inget nytt att rapportera. Det här var den jobbigaste helgen på väldigt väldigt länge! Stens begravning var fruktansvärd, men den var oxå superfin och Karin hade ordnat det så fint och personligt. Men det var så sorgligt och jag tror att jag genomlevde både Stens och mammas begravning på en gång. Några vänner till oss, Maria och Joel, hade gjort en helt fantastisk krans, av kottar, bark och ekollon som Unni hade plockat i skogen på Syltvik. Och som Unni sa vid kistan "vi vet att Du älskade Syltvik lika mycket som oss, det här är vår sista hälsning till Dig, vår storebror".

Sedan hade vi en lugn helg i Strandstugan, sådde grönsaker och satte potatis, fiskade och åkte båt. Strandstugan är som balsam för själen.

Imorgon är det sjukhusdag igen, denna gång ska vi ha möte med läkarna angående sommaren och W´s status.

Och på torsdag - fredag har W sitt forntidsläger. Det var mitt mål, tidigt, redan när vi fick diagnosen. W ska med! Och det kommer han att vara!!!